GIRLS NIGHT

Billeder fra gårsdagens girls’ night tapas aften hos min veninde Amalie. Vi er en gruppe piger fra mit studie der samles en gang i mellem, og hygger med lækker mad og vin. Som regel tager vores lille arrangement plads hos Amalie, som virkelig forstår hvad det vil sige at “gå all in” på lækker mad. Jeg kender ingen pige som hende, der formår at diske op med en utrolig anretning hver gang. Der bliver hverken sparet på guldglimmeret eller de små skovsyreblade 🙂 Tak for en dejlig aften med lækker mad!

Knus.

//Pictures from yesterday’s girls’ night tapas evening at my friend Amalie’s place. We are a group of girls who once in a while gather to eat great food and drink some wine. Usually, our small arrangement take place at Amalie who really understand what it means to “go all in” on delicious food. I don’t know any girl like her, who manages to dish out the most incredible dinner every single time. There are no savings on the golden glitter, nor the small purple butterfly sorrel leaves 🙂 Thank you for a great evening and delicious food!

Hugs.

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *