SECOND HAND MARKET

Sidste weekend er allerede “lang tid siden”, og en ny spændende uge er gået i møde. Med travle hverdage der i høj grad består af skole og bachelorskrivning, er det vigtigt at tage weekenden fri til at nyde livet og få ladet energi op til en ny uge.

Gennem en længere tid har jeg oplevet en nyfunden glæde ved second hand trenden. Konceptet at man ikke smider fungerende ting ud varmer mit hjerte, da andre kan få stor glæde af netop dette. Derudover er det også hyggeligt at gå rundt på diverse markeder, hvor der sælges alt fra flotte planter til brugte møbler. Af en eller anden grund opleves en sitrende stemning, der er meget anderledes end stemningen i et center. Jeg glæder mig allerede til at sommeren indtræder, og diverse sommermarkeder indtager København.

Knus.

// Last weekend is already long gone, and a new exciting week has already started. With busy weekdays mainly consisting of school and bachelor writing, it’s important to take the weekend off to enjoy life and recharge some energy for the coming week.

For some time, I have experienced a newfound joy for the second hand trend. The concept, that you don’t throw away stuff that isn’t broke warms my heart since others can benefit greatly from this. In addition, it’s also nice to visit various markets selling everything from beautiful plants to used furnitures. For some reason when visiting these markets, there is a tingling feeling very different from what you feel when you visit a regular mall. I am already looking forward to the summer and the various markets start popping up all around Copenhagen.

Hugs.

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *