MY WORK DESK HAPPINESS

For mig er en arbejdsplads ikke blot et klinisk bord og en kontorstol der passer i højden. Det er et sted, hvor inspirationen opstår til billeder, tekster, og meget mere. Jeg har altid været en fan af små detaljer, da det er der ideudviklingen ligger. Derfor omringer jeg mig med blomster, farver, inspirationsblade og musik, når jeg arbejder med bloggen. Ud over at være omgivet af en masse inspirerende elementer, sørger jeg også altid for at have min kalender ved hånden, da det er deri jeg skriver alle mine aftaler samt inspiration til fremtidige blogposts.

Til alle jer der har brug for lidt inspiration i dagligdagen, kan det virkelig anbefales at omgive sig med de personlige ting der gør én glad. Dette gælder ikke kun inspiration til at være kreativ, men blot til at tænke ud af sin egen boks. Da inspiration kan findes i de fleste objekter, er det derfor op til den enkelte, at gennemskue hvad der inspirerer én.

Jeg glæder mig til at høre, hvad der inspirer jer i hverdagen 🙂

Knus.

// For me, a work desk is not just a white table with a matching chair. It’s a place where inspiration occurs for images, texts and so much more. I’ve always been a fan of the small details, as that’s where the idea creation lie. Therefore, I surround myself with flowers, colors, inspirational magazines and music when I work with my blog. Besides being surrounded by a lot of inspiring elements, I always have my calendar with me, as that’s where I write down all my appointments as well as my inspiration for future blog posts.

To all of you who need a little inspiration during the day, I would recommend surrounding yourself with the different personal tings that makes you happy. This inspiration tip do not only apply to developing creative skills, but to think outside the box in general. Since inspiration is to be found in almost every object, it’s up to each one of us to figure out what’s inspiring oneself. 

I’m looking forward to reading about what inspires you in the daily life 🙂 

hugs.

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *