DO YOU LOVE BRUNCH AS MUCH AS I DO?

Brunch

Brunch

Brunch

Godmorgen!

Jeg tror ikke, at jeg kan beskrive, hvor meget jeg elsker brunch. Noget der kan få smilet frem på mine læber lige inden at jeg lægger mig til at sove, er tanken om, at jeg skal nyde en rigtig god morgenmad med Frederik, når jeg vågner. I København findes der simpelthen så mange lækre brunchsteder, så hvis du er en ligeså stor brunch elsker som mig, er det helt sikkert værd at kigge forbi følgende, når lejligheden byder sig: Sidecar, Mad&kaffe eller en lækker sommerbrunch hos Toldboden

Lige så meget som jeg elsker forskellige brunchsteder i byen, er jeg virkelig også en sucker for at lave det selv. Det giver nemlig mulighed for at nyde morgenen i køkkenet og danse til “højt humør” playlisten på Spotify, samt kombinere ens yndlingsmorgenmad med de bedste omgivelser derhjemme. Der er ingen stress og jag, fordi man ikke skal være ude af døren på et bestemt tidspunkt. Dette giver også anledning til de bedste samtaler til at kickstarte en fantastisk søndag.

Jeg håber I nyder den dejlige forårssøndag.

Knus.

//Good morning!

I love brunch in an indescribable way. Something that always put a smile on my lips before falling asleep at night, is the thought of having a wonderful breakfast with Frederik when I wake up the following day. Copenhagen offers a lot of delicious opportunities for brunching, so should you be as much into brunching as me, I would definitely recommend checking out the following places when you have the chance: Sidecar, Mad&kaffe, or a delicious summer brunch at Toldboden. 

As much as I like different brunch places in the city, I am also quite the sucker for making it myself. Doing so creates an opportunity to enjoy the morning in the kitchen, and dance to a happy playlist on Spotify, as well as combining your favorite breakfast with the cozy surroundings of your own home. There’s also no rush in the morning, as nobody is heading out the door anytime soon! In my experience, this also leads to great conversations to kickstart an amazing Sunday.

I hope you all are enjoying a great ‘spring Sunday’.

Hugs.

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *