4 THINGS TO DO TODAY, THAT WILL MAKE YOUR FUTURE SELF THANK YOU

  1. Vær en magnet i forhold til information! Viden er et magtfuldt redskab, og det er derfor vigtigt at berige sig selv med alt den information der står én til rådighed. Udfordre derfor dig selv til at lære noget nyt hver dag, så du kan tage beslutninger på det rette grundlagt i fremtiden.// Be a magnet in regards to information! Knowledge is a powerful tool, and it is crucial to absorb all of the information available to you. Challenge yourself to learn something new every day, in order for you to make informed and well thought decisions in the future.
  2. Betal dig selv først! Det er nemt at blive fanget i en forbrugerfælde, hvor dankortet gløder, fordi det er d. 1 i måneden og det pludselig går op for én, at alt i garderoben skal udskiftes. Hav for vane at lægge et fast beløb af din månedlige indtjening ind på en låst opsparingskonto. En sådan konto er fantastisk i situationer, hvor der opstår noget uforudsigeligt af den seriøse slags. Derefter kan du også forbruge de resterende penge uden at have dårlig samvittighed (man er jo kun ung én gang i livet).// Pay yourself first! It is easy to get caught in a negative spending spiral, in which all of your wardrobe has to be switched just because the date says it’s the 1st of the month. Make it a habit to put aside a fixed amount of your monthly salary into a locked savings account. An account like that proves fantastic in situations where something unpredictable occurs of the serious kind. When this is done, you can spend the rest of your salary with a clear conscience. After all, you’re only young once in life!
  3. HUSK den forbandede solcreme! Denne sætning (måske en lidt mere børnevenlig udgave) er sikkert din mors mantra helt tilbage fra dengang du var lille, og alligevel genovervejer vi vigtigheden af, hvorvidt det nu er så slemt at sole sig uden… Dit fremtidige selv vil takke dig for at huske solcreme, da du slipper for udtørret hud, pigmentfejl, rynker og i værste tilfælde hudsygdomme. Du skal nok få den gyldenbrune farve, selvom du anvender factor 25. Samtidig slipper du for at gå rundt med storkerøde ben.// REMEMBER the god damn sunscreen! This sentence (maybe said in a more child friendly manner) has probably been your moms mantra from when you were little. And yet, we always reconsider the importance of sunscreen when it’s time to apply it. Your future self will be thankful to you for remembering the sunscreen, as this prevents dry skin, pigment errors, wrinkles and in worst case skindiseases. Don’t worry about not getting the golden tan – even if you use factor 25, you will still get it. Simultaneously, you will avoid getting red, sunburnt legs.
  4. Hold kontakten til de rigtige mennesker i dit liv! Med de sociale medier kan det være svært at skelne mellem alle sine +700 venner… Hvem skal være en prioritet, og hvem kan stille sig tilfreds med et “like”. Husk på de mennesker der har været der for dig gennem op- og nedture. Hvem kunne lide dig, før du fik et fancy job eller en ny kæreste med mange lækre single drengevenner. Sæt tid af til de venner, veninder og familiemedlemmer der har efterladt et aftryk i dit liv. De fortjener mere end et like, da disse personer sikkert vil være der for dig gennem hele dit liv. Husk at vise de mennekser der betyder noget for dig, at du også er interesseret i deres liv ,og at du også er der for dem.// Stay in touch with the right people in your life! With social media, it can be hard to distinguish between all of your +700 friends… Who needs to be prioritized, and who will be satisfied with a “like”. Remember the ones who were there through your ups and downs. The ones who liked you before you got a fancy job, or a new boyfriend with a bunch of hots single guy friends. Take time off to the friends and family members that has left an impression in your life. They deserve more than a like, as they will probably be there for you, for the rest of your life. Remember, if these people mean something extraordinary to you, you need to also be there for them.

    Hav en skøn onsdag. // Have a great Wednesday!
    Knus

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *