FREDE & VESTER

Sommeren nærmer sig med hastige skridt og snart går vi ind i maj måned. Cyklerne er fundet frem og blomsterne er ved at springe ud, det eneste der mangler er vejret… en ret vigtig faktor! Hvad kan man lave, når det lyner og tordner og regnen løber i stride strømme? Mit bedste tip er at tage en paraply, og tage hen på din yndlingscafe og bestil din yndlingsdrik. Derfor blev denne torsdag tilbragt på cafe Frede & Vester på Smallegade, København. Det var min veninde er introducerede mig for denne cafe og jeg er helt vild med stemningen og interiøret. Selvfølgelig er maden og deres juices også helt i top.

Når man først sidder indenfor og nyder en god kop kaffe gør det nu heller ikke så meget, at vejret udenfor er dårligt. Faktisk er det så hyggeligt, at jeg nu har siddet her hele eftermiddagen. Tiden flyver jo afsted, når man har det dejligt!

Hav en rigtig god torsdag aften.

Knus

// The summer is arriving and soon we enter May 1st. The bicycles have been dusted off and taken out, and the flowers are blossoming. All we need now is the proper weather… which is a pretty important factor! What can you do, when the thunder roars and the rain is pouring down? My best tip is to grab your umbrella and head for your favourite café, and then order your favourite drink. This is why this Thursday has been spent at café Frede & Vester at Smallegade, Copenhagen. A girlfriend of mine introduced me to this place, and I’m loving the vibe and interior here. Naturally, the food and their juice are spot on!

As soon as you sit here and enjoy a cup of coffee, it does not matter that much if the weather is bad outside. Actually, it is so cozy, that I’ve now been sitting here all of the afternoon. Time flies when you’re having a good time!

Have a great thursday evening.

Hugs

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *