THE PERFECT SUMMER DRINK

Sommeren er ankommet, og vejret er helt perfekt – der er ikke meget at klage over! Min veninde lavede denne lækre passionfrugt drink for at fejre afleveringen af vores bachelor og starten på Distortion 2018. Jeg har efterfølgende fået nogle henvendelser om opskriften på IG, og derfor tænkte jeg i stedet at dele den med jer alle sammen:

Passionsfrugt drinks:

⁃ En flaske passions sirup fra Normal
⁃ 1 flaske vodka
⁃ 1 1/2 dansk vand med citrus
⁃ 1 1/2 citron sodavand af en slags
⁃ Citroner, appelsiner og anden god frugt (specielt frosne jordbær er super lækkert)

Bon Appétit

//The summer has finally arrived, and the weather is perfect – there is absolutely nothing to complain about!  The other day, a girlfriend of mine made this delicious passion fruit drink to celebrate handing in our bachelor project, and also the day being the start of Distortion 2018. Since then, some of you have asked me for the recipe on IG – so, I thought I would share it with you all in here:

Passions fruit drinks

⁃ 1 bottle of passions sirup from the store ‘Normal’
⁃ 1 bottle vodka
⁃ 1 1/2 sparkeling water with lemon
⁃ 1 1/2 lemon soda
⁃ Citrus, orange and other berries (especially frozen strawberries were delicious)

Bon Appétit

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *