I’M BACK!

Og pludselig forsvandt hun fra jordens overflade… Sådan føltes det i hvert fald. Derfor vil jeg gerne undskylde for, at jeg fra den ene dag til den anden stoppede med at poste på bloggen. I forbindelse med mit 6. og sidste semester på min bacheloruddannelse indså jeg, at overskuddet var forsvundet, og at jeg måtte rette fokus mod mit bachelorprojekt og min bachelorgruppe. Men 3 mdr. senere er jeg tilbage! Imidlertid har pausen væk fra bloggen givet mig lidt tid til at tænke over, hvordan jeg kan blogge meget mere og dele mere af mit liv, nu hvor skolen ikke er en del af min hverdag mere. Jeg ser derfor meget frem til den kommende tid, der byder på sommervejr, rejser og masser af god energi. I morgen er det mandag og dermed en ny uge og en ny start. Dette skal udnyttes, så jeg kan komme tilbage i en god rytme, få endnu mere energi og være klar til årets rejser.

Knus

//And suddenly she disappeared from the surface from the earth… Or at least it felt like that. That’s why I feel the need to apologize since I randomly stopped blogging from one day to another. In connection with my 6th. and last semester on my bachelor’s degree, I realized that my energy was basically gone and that I needed to focus on my bachelor thesis and my study group. But 3 months later, I’m back! Temporarily, the break away from my blog has given me some time to think about how I want to blog and share more of my life now that I got my bachelor’s degree. Therefore, I’m looking forward to the upcoming months offering summer weather, traveling and a lot of good energy. Tomorrow it’s Monday, and thereby a new week and a new start. This needs to be utilized, so that I can get back into a good rhythm, get even more energy and prepare for this year’s travelling. 

Hugs

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *