LAST DAY OF CELEBRATING MY BACHELOR

Billederne er fra gårsdagens aften med bachelorgruppen og dermed den sidste aften med fejring. Vi besluttede at tage ud og spise på en lækker restaurant; The Market – Italian Kitchen. Her blev serveret lækker italiensk mad og vin i yderst moderne og skønne omgivelser. Aftenen stod på hygge i dejligt selskab. Jeg tror, vi alle tre var enige om, at det var på tide at vi fik en tøseaften med snak, der måtte omhandle alt andet end skolen. Fire timer fløj også hurtigt afsted, men tiden flyver jo, når man er i dejligt selskab, som man siger.

Ellers er det skønt at have sommerferie. Nu er det mandag, og dermed er min boost uge startet. Hver dag starter derfor ud med en friskpresset juice, så kroppen kan få nogle vitaminer. Jeg glæder mig allerede til at skrive et oplæg om dette senere!

Knus

// The pictures above are from yesterday’s evening with my bachelor group, and the last celebratory evening in that regard. We decided to go out and have dinner at a great restaurant; The Market – Italian Kitchen. We were served delicious italian food and wine in quite modern and wonderful surroundings. The idea of the evening was to finally take time to enjoy ourselves. I think I speak for all of us when I say it was about time we had a girls night out, with no talk about thesis or school. Four hours went by in no time, but as the saying goes: time flies in good company!

Now, it’s great to finally be able to enjoy the summer. Monday has come, and with that my boost week has started. I’ll start every morning of this week with a freshly squeezed juice, ensuring that my body gets a vitamin boost. I’m already looking forward to writing a post about this later!

Hugs

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *