DANCING IN THE SUN

Jeg kan ikke rigtig få hænderne ned for tiden. Med bacheloropgaven lagt bag mig, er det nu tid til et nyt kapitel i mit liv. Frederik og jeg har siddet i diverse spændende møder om fremtiden, og om lidt kan vi kalde os selv for iværksættere. De mange søvnløse nætter har efterhånden vist sig at være det hele værd, og bare opstarten af vores projekter har vist sig at være så utroligt spændende og lærerige.

Jeg glæder mig til at dele denne rejse med alle, og specielt håber jeg, at inspirere andre til at følge deres drømme. Tilbage er der kun at sige, at hvis du har en lille iværksætter i maven, så er det med at leve din drøm ud! Jeg har i mange år været bange for, hvad folk skulle tænke om mig, hvis jeg ikke blev en succes i første forsøg, og dette har holdt mig tilbage fra at turde leve mit liv og udleve mine drømme. Efterhånden som jeg er blevet ældre har jeg lært at omgås de mennesker der vil mig det bedste, og som støtter mig uanset hvad. Disse mennesker er det bedste der er sket for mig! Og mangler jeg en dag lidt motivation, tyer jeg til diverse qoutes.

Står du således og mangler lidt tryllestøv for at få dine vinger til at flyve, kan du få lidt tryllestøv her.

Knus

// Everything’s been such a blessing recently. With my bachelor thesis behind me, it’s time for a new chapter in my life. Frederik and I have attended several exciting meetings today about the future, and very soon we can call ourselves entrepreneurs. All of the sleepless nights are slowly fading behind, as our new beginning is shining bright with exciting adventures ahead already.

I’m very much looking forward to sharing this adventure with everyone, and especially hope to inspire someone else to go and follow their dreams. All there’s left to say is, that if you have an entrepreneurial spirit bubbling inside of you, you should let it out and chase the adventure it inevitably brings. Personally, I’ve been afraid for several years, pondering about what people would think of me if I didn’t become a first-try success – which has held me back from doing what I’d love and want to. During the last couple of years, I’ve learned the important lesson of surrounding myself with friends who always wants what’s best for me, no matter what that is. Being with these people has been the best thing that could happen to me! And should I lack motivation one morning, I find inspiration if various quotes.

Should it therefore be the case that you lack some fairy dust to make your wings fly, you can find a bit of it here.

Hugs

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *