OUR SECRET ESCAPE PLACE

secret escape place

secret escape place

secret escape place

 Just a couple of pictures from our secret escape place. It has turned into a tradition that we must visit Hotel Skansen in Båstad at least once a year to relax and pamper ourselves – and this year was no exception. The place is simply paradise when the weather is good, and the ocean is warm. Every morning was spent in their cold-water bathhouse, where we would lay and enjoy the sun until it became so hot that a dip in the ocean was necessary. In addition to their outdoor spa, we also spent some time in their indoor wellness area. As I am a sucker for spoiling myself, I also ended up getting a facial treatment during our stay.

Do not worry if you cannot find Båstad on the world map. Since we have +27 degrees celsius in Denmark, there is no reason for you to pay in order to enjoy the ocean. It’s one of the great privileges of living in a country surrounded by the sea. This being the case, there is a great chance that you can take a dip in the ocean when the sun is at its peak. I hope that you all enjoy a summer no matter where in the world you may be 🙂

Hugs

//Lige et par billeder fra vores seneste tur til Båstad. Det er gået hen og er blevet en tradition, at vi mindst én gang om året tager til Hotel Skansen i Båstad for at slappe af og forkæle os selv – og i år var ingen undtagelse. Det er simpelthen paradis, når vejret er godt og havet er lunt. Således blev hver formiddag tilbragt i deres koldvands badehus, hvor vi kunne ligge og nyde solen indtil det blev så varmt, at en dukkert i havet blev nødvendigt. Ud over deres udendørs spa, tilbragte vi også en del tid i deres indendørs wellnessområde, og da jeg nu engang er en sucker for forkælelse, blev det da også til en ansigtsbehandling mens vi var afsted.

Fortvivl ej, hvis du ikke kan finde Båstad på verdenskortet. Da vi har +27 grader i Danmark behøver man jo ikke at betale for at bade i havet. Vi er jo simpelthen så privilegerede, at vores lille land er omringet af vand. Således er der jo rig mulighed for, at man kan tage sig en dukkert i havet, når solen står på sit højeste. Jeg håber, at I alle nyder en dejlig sommer, uanset hvor i verden I måtte befinde jer 🙂

Knus

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *