LUNCH IN PARIS

Lunch in Paris

Lunch in Paris

Finally, we have arrived and now it’s time for some lunch in Paris. We found this cute little place close to where we are staying. I wouldn’t exactly say that our first meal in Paris was French cuisine, but personally, I don’t like snails anyway – lol, of course I know that the French serve more than snails.

After an early morning, traveling and 30 Celsius degrees outside, we both wanted something light and fresh, so we found this place where that makes great organic salads and fresh squeezed juice. It was very good and the people serving were very kind.

With a full stomach, it’s now time to explore the city of love.

Hugs

// Endelig er vi ankommet til Paris, og nu er det tid til lidt frokost. Vi fandt hurtigt en lille cafe, som ligger super tæt på, hvor vi bor. Jeg kan ikke ligefrem påstå at vores første måltid i Paris er fra det franske køkken, men personligt kan jeg heller ikke lide snegle – lol, jeg ved selvfølgelig godt, at det franske køkken har mange andre lækre delikatesser.

Efter et tidligt wake-up call, en flyvetur og 30 graders varme, ønskede vi begge et let og frisk måltid. Derfor faldt vi for dette sted, hvor de serverer lækre økologiske salater sammen med en friskpresset juice. Maden smagte virkelig godt, og personalet var virkelig venlige til at betjene os godt.

Med en tilpas mæthedsfølelse er det nu tid til at udforske the city of love.

Knus

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *