BLUE WITH BLUE

 

Yesterday, I had to stop and take a picture wearing my blue dress in front of this blue door. That is another great thing about Paris – you have so many beautiful places to take your pictures. Having done quite a bit of walking, I thought I would strike a pose sitting down. This was obviously the reason for the beautiful top of the door to be cut out (which was why I wanted the picture in the first place, lol, but these things happens…). Maybe it was a bit lazy to sit down, and some people might even say that I should have worn sneakers or something more comfortable. For those people I only have one thing to say… You are completely right! Well, luckily, when in Paris you can sit down and have a cappuccino almost everywhere. So in between visiting all the beautiful attractions the city has to offer, Frederik and I sat down and enjoyed the weather, some coffee and each other’s company.

I hope you are all enjoying the sun these days!

Hugs

// Billederne er fra i går, hvor jeg simpelthen var nødt til at stoppe op og tage et billede med min blå kjole foran denne blå dør. Dette er endnu en skøn ting ved Paris – der er så mange smukke steder, hvor man kan tage flotte billeder. Med en hel dags spadseretur bag mig, tænkte jeg, at jeg ville posere mens jeg sad ned. Dette er derfor grunden til, at toppen på den smukke dør ikke kom med på billedet (hvilket egentlig var årsagen til at jeg ville tage billederne foran denne dør i første omgang, lol, sh*t happens…). Måske det er en smule dovent at sidde ned mens man får taget et billede, og nogle vil måske oven i købet mene, at det ville være mere passende at iklæde sig sneakers – eller i hvert fald nogle mere komfortable sko. Til jer har jeg kun én ting at sige… I har helt ret! Heldigvis kan man i Paris sidde ned og få en cappuccino på næsten hvert et gadehjørne. Dermed blev der tid til at nyde det gode vejr, en kop kaffe og hinandens selskab ind imellem at vi fik besøgt nogle af de smukke seværdigheder.

Jeg håber I alle får nydt det gode vejr!

Knus

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *