10 THINGS TO KNOW ABOUT ME

Hi from Paris. Since I am getting to know this city, I thought I would share 10 things for you guys to get to know me even more.

1. Addicted to?

My family, candy, Frederik and flowers.

2. 3 favorite movies?

The Holiday, Up, Inception.

3.What’s your favourite treat for a cheat day?

Probably candy while watching a movie.

4. What am I listening to right now?

Shawn Mendes new album (on repeat), No Tears Left to Cry, Hanging Out and Relaxing (playlist on Spotify).

5. When I’am having a bad day, what am I doing to make myself feel better?

I usually call my mom and dad for a little talk. After, I usually find something to inspire me to be positive, and then I go do something to make myself feel better (like buying a flower or a plant, talk to my friend or Frederik, take a hot shower etc.)

6. What does my morning routine look like?

The alarm goes off at 6.45 AM, where I’ll still be tired and trying to snooze the alarm since I don’t want to leave the bed. At 7.00 AM I go to the bathroom and take a shower. Then I’ll wash my face and make a cup of coffee, while watching Go’ Morgen Danmark . Sometimes, I’ll go straight to the gym. Otherwise, I will get dressed and maybe put on some make up. I either eat breakfast at home or grab something when I’m out and about.

7. TV shows I’m following?

Modern Family, Suits, Big Bang Theory, The Crown and Perfekte Steder (new Danish soap-opera).

8. What personal trait has gotten me in the most trouble?

It happens that I speak before I think, which means I don’t give myself time to choose my battles. Sometimes, I will comment on something unimportant to me – then 2 hours later it is still a debate between me and someone else… and at this point, none of us knows what we are debating about, but no-one will admit defeat.

9. The best drink?

I love G&T, mojito, sparkling water and coffee.

10. If I were guaranteed to be successful in a different profession, what would I want to do?

I would want to be a performer like Beyonce and experience the feeling of 50.000 people singing your songs, while dancing my heart out (but maybe not a profession for a lifetime). I would also want to become an actress to guest star in Modern Family and Big Bang Theory!

Hugs from Paris

// Hej fra Paris. Siden jeg er i gang med at lære byen at kende, tænkte jeg at jeg kunne dele 10 ting, for at i kan lære mig bedre at kende. 

1. Hvad er jeg afhængig af?

Min familie, slik, Frederik og blomster.

2. Mine 3 yndlings film?

The Holiday, Up, Inception.

3. Hvad er min yndlings snack når jeg skal forkæle mig selv?

Det er nok slik sammen med en god film.

4. Hvad lytter jeg til for tiden?

Shawn Mendels nye album (på repeat), No Tears Left to Cry, Hanging out and Relaxing (spilleliste på Spotify).

5. Når jeg har en dårlig dag, hvad gør jeg så for at komme i bedre humør?

Jeg plejer at ringe til min mor eller far for at snakke lidt. Efter det plejer jeg at finde noget som inspirerer mig til at være positiv, for derefter at gøre noget der forbedrer mit humør (såsom at købe en blomst eller plante, snakke med en ven eller Frederik, tage et varmt bad osv.).

6. Hvordan ser min morgenrutine ud?

Alarmen ringer 6.45, hvor jeg stadig er træt og forsøger at snooze alarmen siden jeg ikke har lyst til at forlade sengen. Kl. 7.00 går jeg ud og tager et bad. Herefter vasker jeg mit ansigt, tager en kop kaffe mens jeg ser Go’ Morgen Danmark. Nogle gange tager jeg direkte i fitness, og ellers hopper jeg i tøjet og tager måske make-up på. Det varierer om jeg spiser morgenmad hjemme, eller køber noget mens jeg er på farten. 

7. TV-serier jeg ser

Modern Family, Suits, Big Bang Theory, The Crown, Perfekte Steder.

8. Hvilket personligt træk har sat mig i en uheldig situation?

Til tider taler jeg før jeg tænker, hvilket betyder, at jeg ikke overvejer hvilke kampe jeg bør tage før det er for sent. Nogle gange kommenterer jeg på noget som ikke betyder meget for mig, og to timer senere er det stadig en debat mellem mig og en anden… Til den tid har vi begge glemt, hvad den egentlig diskussion går ud på, men nægter begge at tabe ansigt.

9. Min favorit drink?

Jeg elsker G&T, mojito, vand med brus og kaffe.

10. Hvis jeg var garanteret til at få succes i en anden profession, hvad ville jeg så lave i dag?

Jeg ville vælge at blive en performer ligesom Beyonce. Så ville jeg kunne opleve følelsen af 50.000 mennesker der sang med på mine sange, mens jeg dansede for livet (dette er nok nærmere noget jeg ville ønske for en kort stund, og ikke som en livslang karriere). Jeg vil også gerne være en skuespillerinde, og være en gæstestjerne i tv-serien Modern Family og Big Bang Theory!

Knus fra Paris.

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *