BEING ABLE TO SEE THINGS FROM A DIFFERENT PERSPEKTIVE

The last couple of days in Paris has been great. Both Frederik and I have been to the city before, but being able to visit all the amazing places together made it seem like the first time all over again.

Being here again, I am now able see things from a different perspective. The first time I was visiting Paris, I was so conflicted between two guys from my home city. One of them being my ex-boyfriend at the time (and my first love) and the second guy, being a friend from my high school, whom I had a great connection and a lot of shared interests with. I remember how much time I spent debating whether I should try to win back my ex-boyfriend or take a leap of faith.

Then life happened, and I ended up with none of them… Now, a few years later, looking back at the situation I see things so differently – and I am so thankful for everything that happened since, as it led me to Frederik!

I guess I realized that in some situations, time makes you see things from a different point of view. And then, you will realize just how lucky you are!

// De seneste par dage i Paris har været skønne. Både Frederik og jeg har besøgt byen før, men at vi nu har mulighed for at se alle de fantastiske steder sammen, får det til at føles som var det første gang igen.

At være her endnu en gang har også gjort, at jeg ser tingene fra et nyt perspektiv. Første gang jeg besøgte Paris, var jeg splittet mellem to fyre fra min barndomsby. En af dem var min, også på daværende tidspunkt, eks-kæreste (og min første kærlighed), og den anden var en ven fra gymnasiet, som jeg havde en god kemi med og delte mange interesser med. Jeg husker hvor meget tid og energi jeg brugte på at finde frem til, om jeg skulle forsøge at vinde min eks-kæreste tilbage eller tage en chance i den anden retning.

Så kom livet og tog en drejning, og det endte med det ikke blev nogen af dem… Nu, et par år senere hvor jeg ser tilbage, oplever jeg det hele med andre øjne – og jeg er taknemmelig for alt der er sket, som ledte mig til at finde sammen med Frederik!

Således indså jeg, at dit syn på en situation kan ændres med tiden. Først derefter indser du, hvor heldig du er!

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *