ROW ROW ROW YOUR BOAT

When in Paris, of course you have to visit Versailles. So that is what we did! When it is +30 degrees Celsius outside, it is nice to be near water. Therefore, we seized the opportunity to rent a boat in the gardens of Versailles and spent an hour rowing on the lake.

I still get mesmerized when I see the beautiful palace and the beautiful garden. The place is so big that we spent an entire day visiting and we still didn’t see it all. I guess I now have a reason to come back to Paris soon! We are still enjoying ourselves and the great weather.

I hope you all had an amazing weekend.

Hugs

// Når man er i Paris, er Versailles simpelthen et must at besøge. Så det gjorde vi! Eftersom det stadigvæk er +30 grader varmt, er det rart at være i nærheden af vand, så man kan køle lidt ned. Det var derfor en oplagt mulighed at leje en båd, og sejle rundt på søen i Versailles Have.

Jeg bliver stadigvæk vældig imponeret, når jeg besøger det flotte palads og den smukke have. Stedet er så stort, at vi tilbragte en hel dag i området, og alligevel fik vi ikke set det hele. Men det gør jo bare, at jeg har endnu en god grund til at besøge Paris igen snart! Vi hygger os stadigvæk og nyder vejret.

Jeg håber I alle har haft en dejlig weekend.

Knus

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *