BREAKFAST IS SERVED

Good morning, breakfast is served! I love those mornings where you have time to make a nice breakfast and enjoy it in good company. What a great way to greet the weekend. I’m trying to get some stuff done at home before heading out the door to find a little inspiration to the coming week.

I’m really looking forward to this weekend where I’m celebrating two friends birthday. Since we went to school together this means I get to see a lot of my friends whom I have missed this summer <3

Have a great Friday everyone

// Godmorgen, morgenmaden er serveret! Jeg elsker de morgener, hvor der er tid til at lave lækker morgenmad og nyde det i godt selskab. Sikke en god måde at byde weekenden velkommen på! Jeg prøver at få ordnet nogle forskellige ting herhjemme, inden jeg smutter ud af døren for at finde lidt inspiration til hverdagen.

Jeg ser frem til weekenden, hvor to af mine venner holder fødselsdagsfest. Da det er venner fra studiet betyder det, at jeg får en skøn aften med mange af mine venner og veninder, som jeg ellers har savnet utrolig meget hen over sommeren <3

Få en god fredag allesammen 

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *