TO HELL & BACK

// Good morning, I’m back after a little break. I apologize for the dramatic headline “To Hell & Back”, but it really has been some turbulent weeks that involved blood, sweat and tears… Well maybe not blood, but it has been hard. As Frederik and I are joking about, how it seems like both of us found ourselves in our quarterly lifetime crisis. Where everyday life consisted of uncertainties in relation to life, work and social relations. How do you create a perfect balance between all of those?
With some time away from the blog, I have had the opportunity to wonder about what I would like to spend my life, what is good in my life and what needs to be done. For example, I’ve missed having regular weekdays in which I go to a physical workplace, and thereby being able to relax when I’m at home.

When you are a couple working together, finding a balance between being significant others and working colleagues can be very difficult. In the same way, I’ve had difficulty allowing myself to be with friends and family without having a bad conscience about enjoying the summer, as we just started our business. Therefore, it’s been helpful to reflect upon what I need in order to have a proper working day, and at the same time be able to accommodate what Frederik needs in order for his everyday life to work. Sometimes it’s the things you do outside the job that opens up new opportunities in relation to the job.

Well.. You cannot sit down and have a constant quarter-life crisis. If you do, would it not actually be a whole life crisis then? What’s important is that we’ve discussed these big topics on goals and dreams, and how to fulfil our own as well as help each other with theirs. With this behind us, it seems we’ve fought through a great deal of the battle, and are now prepared with boxing gloves to start reaching for the stars again.

Hugs

// Godmorgen. Så er jeg tilbage efter en lille pause. Jeg undskylder for den dramatiske overskrift, “To Hell & back”, men det har virkelig været nogle turbulente uger der har budt på blod, sved og tårer… Ej måske ikke blod, men hårdt har det været. Som Frederik og jeg joker med har vi begge to befundet os i vores kvart-livstidskrise, hvor hverdagen har bestået af en usikkerhed i forhold til livet, arbejdet og sociale relationer. Hvordan balancerer man alt på et bræt?
Med lidt tid væk fra bloggen, har jeg haft mulighed for at fundere over, hvad jeg gerne vil bruge mit liv på, hvad der er godt i mit liv og hvad der skal laves om. For eksempel har jeg savnet en hverdag, hvor jeg skal hen på en fysisk arbejdsplads for at arbejde og på samme måde har fri, når jeg er hjemme.

Når man er et par der arbejder sammen, kan det være rigtig svært at finde en balance mellem at være kærester og at være arbejdskollegaer. På samme måde har jeg haft svært ved at give mig selv lov til at være sammen med venner og familie uden at have dårlig samvittighed over, at vi lige har startet en virksomhed og så bare “nyder sommeren”. For mig har det været rigtig rart at mærke igennem, hvad jeg har brug for, til at få en ordentlig hverdag til at fungere og samtidig være i stand til at give plads til, hvad Frederik har brug for, til at få sin hverdag til at fungere. Nogle gange er det jo de ting man laver uden for jobbet, der åbner op for nye muligheder i forbindelse med jobbet.

Nå, men jeg kan jo ikke sidde her og have en kvart livstidskrise hele livet, fordi så er det vel egentlig en hel livstidskrise, eller?? I hvert fald har vi fået snakket om mål og drømme, hvordan vi opfylder vores egne og hjælper med at opfylde hinandens. Med disse ord vil jeg påstå, at vi er ved at være igennem vores begges kriser, har fået boksehandskerne på og er således klar til at kæmpe for vores drømme sammen.

Kram

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *