AWAY FROM HOME

Good morning,

Just a short update. Today is an exciting day, since we get a new work place away from home. Both Frederik and I have for the longest time wanted to have a workstation away from where we live. For both of us, it has been difficult to define when we work and when we are have time off. For some time, we have therefore been looking for alternatives. A little while ago we found an office community, NOHO, located at the meat packing district in Copenhagen. They have an incredibly cool and inspiring workplace with lots of interesting people. After having checked out the place firsthand, we both agreed that this was a very solid solution in terms of having a workplace and community with other people.

I am already looking forward to getting into the office and meeting a lot of sweet people.

Now, for the first time in quite a while, I’ll go to my new office – followed by going home and have a weekend which offers me quite a bit of Yoga. But more on that later!

Have a great weekend!

Hugs

// Godmorgen,

Lige en kort opdatering. I dag er en spændende dag, som byder på et nyt kontor. Både Frederik og jeg har længe gerne ville arbejde uden for vores hjem. For os har det været svært at definere, hvornår vi arbejder og hvornår vi har fri. Derfor har vi gennem et stykke tid ledt efter alternativer. For lidt tid siden fandt vi frem til et kontorfællesskab, NOHO, der ligger i kødbyen, København. De har en utrolig lækker og inspirerende arbejdsplads, med mange forskellige typer af mennesker. Efter at have været ude og snakke med dem, var vi begge to ret enige om, at dette var en super fed løsning ift. at have en arbejdsplads og et fællesskab med andre mennesker.

Jeg glæder mig allerede til at komme på plads på kontoret, og møde en masse søde mennesker. 

Nu vil jeg for første gang i lang tid tage på kontoret for at arbejde, og efterfølgende vil jeg tage hjem og holde weekend, der byder på en masse yoga. Men mere om det senere!

Rigtig god weekend til jer!

Knus 

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *