NANSENSGADE

Good morning,

We are already in the middle of a new week and the days fly by as always. The past couple of days, Frederik and I have spent on Fyn, where we got a lot of great pictures of some super cool and beautiful autumn shoes (post coming up later). It’s always fun to take pictures and be creative, but personally, I also love the process after in which I get the opportunity to sit for myself and correct the colors, etc.

After some fun days away, it is always great to come back to Copenhagen. Yesterday evening was spent with my “long lost friend”, Louise. We got to know each other in the US when we both worked as Au Pairs for a year. We traveled a lot and have so many funny stories and memories together!!

Yesterday, we met at Sticks ‘n’ Sushi in Nansensgade, Copenhagen. The sushi was delicious as always, but I would really like to give a little attention to the street it was located on… I realised that I am still “new in town” after +3 years since I have first been introduced to this street now. There was so much life and up and down the street, we were surrounded by cozy cafes, wine bars and eateries. It’s definitely a place I want to explore some more!

Today is another day in the office, but I’m still pretty hyped so it does not really matter.
Have a great day!

Hugs

//Godmorgen,

Endnu en uge er i fuld gang, og dagene flyver afsted som altid. De seneste par dage har Frederik og jeg tilbragt på Fyn, hvor vi fik en masse gode billeder af nogle super lækre efterårssko (indlæg kommer senere). Det er altid sjovt at tage billeder og være kreativ, men personligt elsker jeg også processen efter, hvor jeg får mulighed for at sidde for mig selv og rette farverne mm.

Efter nogle virkelig gode og sjove dage afsted, var det også rart at komme hjem til København igen. Aftenen i går blev tilbragt med min “long lost friend”, Louise. Vi lærte hinanden at kende i USA, hvor vi begge var Au Pairs i et år. Vi rejste meget og har virkelig mange sjove historier og minder sammen!!

I går mødtes vi på Sticks ‘n’ sushi i Nansensgade, København. Sushien var lækker som altid, men jeg vil egentlig gerne give lidt opmærksomhed til gaden hvor restauranten ligger… Jeg kan godt mærke at jeg stadigvæk er “ny i byen” efter +3 år, når jeg først har fået øjnene op for sådan et hyggeligt område nu. Op og ned ad gaden var der så meget liv, og smæk fyldt med hyggelige cafeer, vinbarer og spisesteder. Det er helt sikkert et sted jeg skal udforske megetmere!

I dag er endnu en dag på kontoret, men jeg er stadigvæk ret hyped, så det gør egentlig ikke så meget.
Få en god dag!

Knus

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *