MY AUTUMN LOOK

Happy Friday everyone,

It’s already the last day before yet another weekend. How wonderful is that! The week that is almost already over has been filled up with amazing things. I’ve seen a lot of my friends, which has been a priority of mine throughout the last couple of weeks. With last weekends yoga weekend behind me, I entered a new week with Sushi and Kevin Hart on the schedule. I love getting myself a good laugh, but I have to admit that I did not see many of his shows before. My mistake … I almost wrapped in my pants because of laughter during the whole show. Holy moly does that little man have many hilarious things to say!

Even if you can live a long time on a good laugh, you have to keep treating yourself a little in your everyday life (this may be a smile in the mirror or something that makes you happy). Personally, I have chosen to spoil myself while being a little practical. With the summer sandals packed away for this year, I quickly realized that I only had my old converse’ left. As I’m my mothers daughter, I quickly spotted an opportunity to buy new shoes (with a good conscience!). The shoes are from Vagabond, and can be bought here. I was so fond of them that I quickly matched an outfit and forced Frederik to take a couple of pictures – sorry love 😀

Have a good weekend with all that it has to entail! For me, the compass is yet again pointing to Sweden where we will attend a birthday tonight.

Hugs

//Glædelig fredag venner, 

Så er det allerede sidste dag før endnu en weekend. Det er jo herligt! Ugen som allerede er ved at være forbi, har været fyldt op med fantastiske ting. Jeg har fået set en del til mine venner og veninder, hvilket har været en prioritet gennem det sidste stykke tid. Med sidste uges yoga weekend lagt bag mig, gik jeg en uge med Sushi og Kevin Hart i møde. Jeg elsker et godt grin, men jeg må indrømme, at jeg ikke har set mange af hans shows før. My mistake… Jeg var simpelthen ved at tisse i mine bukser af grin under stort set hele showet. Hold nu op, hvor kan den lille mand sige mange utrolig sjove ting! 

Selvom man kan leve længe på et godt grin, må man blive ved med at forkæle sig selv lidt i hverdagen (dette kan være et smil i spejlet eller noget andet som gør dig glad). Personligt har jeg valgt at forkæle mig selv, samtidigt med at være lidt praktisk. Med sommersandalerne pakket væk for i år, indså jeg hurtigt, at jeg kun havde mine slidte converse tilbage. Da jeg jo er min mors pige, så jeg hurtigt en mulighed for at købe nye sko (med god samvittighed). Skoene er fra Vagabond og kan købes her. Jeg blev så glad for dem, at jeg hurtig matchede et outfit og tvang Frederik til at tage et par billeder – hihi, undskyld skat 😀

Få en rigtig god weekend med alt hvad den må indebære! For mig går turen endnu engang til Sverige, hvor vi fejrer fødselsdag i aften.

Knus

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *