LA – MORNING HIKE

Good morning,

After a, what I would call long flight of 11 hours, we arrived in LA yesterday. The flight experience was what one would expect… I had the honor of being placed between Frederik and a big American guy (with gas in his stomach). That was a lovely pleasure, as it was already cramped with oxygen. Anyway, besides being gassed for 11 hours, I was very excited to travel to LA with Frederik.

Yesterday, we started the morning with a hike in Griffith Park, followed by a trip up to the famous Hollywood sign. From day one, we have started to enjoy what Los Angeles has to offer. When I’m traveling, I am always inspired by the movie: Eat. Pray. Love. That’s why we have already found a lot of delicious places, where they serve delicious and healthy food in both the WEHO area and around Venice Beach (I will make a post about it later). Otherwise, we have just enjoyed each other’s company and ripped off all the good classic road trip tracks.

I look forward to today where we are going to Six Flags (You will never be old to an amusement park)!

Hugs

//Godmorgen,

Efter en, hvad jeg vil kalde, lang flyvetur på 11 timer, ankom vi i forgårs til LA. Flyveturen gik, som sådan nogle altid går… Jeg havde æren af at blive placeret imellem Frederik og en stor amerikansk fyr (med luft i maven). Det var en fornøjelse, da der i forvejen var trangt med ilt. Ej, men ud over at blive gasset i 11 timer, var jeg super spændt på at rejse til LA med Frederik.

I går startede vi morgenen med en vandretur i Griffith Park, efterfulgt af en tur op til det berømte Hollywood skilt. Allerede på førstedagen har vi nydt godt af alt, hvad USA har at byde på. Når jeg er ude at rejse, lader jeg mig altid inspirere af filmen: Eat. Pray. Love. Derfor har vi også allerede fundet en masse lækre spisesteder, hvor de serverer lækker og sund mad, i både WEHO området og omkring Venice Beach (lægger et oplæg op senere herom). Ellers har vi bare nydt hinandens selskab og skrålet med på alle de gode klassiske road trip numre.

Jeg ser frem til i dag, hvor vi skal i Six Flags (man bliver aldrig for gammel til en forlystelsespark)! 

Knus

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *