LA LA LAND??

Yet another amazing day is about to reach its end. When strolling around today, Frederik and I touched upon the meaning of ‘La La Land’, which according to Cambridge English Dictionary means: “To think that things that are completely impossible might happen, rather than understanding how things really are”, and is often associated with Los Angeles.

Having been here for about half a week, you start to understand why. This world is vastly different in comparison to tiny Copenhagen in Denmark. You easily let yourself get pulled in and start to adapt yourself to the concept that happiness is associated with materialistic wealth. I’ve lost count of the times a smile has snuck onto my face as my thoughts run loose, imagining how fantastic it would be to live in a Beverly Hills Mansion… Envisioning all of the great dinner parties we could host whenever an opportunity shows itsel. How lovely it would be to always have a blue and sunny sky. But… I do like to have four seasons. Actually, I love having all four seasons from back home, and I know I would miss having them around if they stopped being a part of my life!

After a great and long talk about La La Land and happiness, we both agreed that it’s neither the Mansion nor the Ferrari which defines whether you are happy or unhappy. Both of us thought back to our summerhouse trip this summer with Christian and Emilie, when the days flew by with drinks, friendly competitions in various games and enjoying each other’s company. To be surrounded by friends and family is something we value incredibly much, and it is a defining factor in making us happy.

With that said, I know that everyone is different, and some people will find happiness in something else. What I think I’m really trying to say is, that sometimes it’s easy to lose focus upon what makes you happy in the long run. Therefore, it’s sometimes a good idea to take a step back and take a feel about what makes you happy or talk to your better half or a good friend about it.

With all of this off my chest, I’ll go join Frederik on the bed and enjoy the last of this beautiful evening with some Netflix & Chill 😉

Hugs

// Endnu en fantastisk dag er ved at nå sin ende. Frederik og jeg gik i dag og snakkede om begrebet La La Land, som ifølge Cambridge English Dictionary betyder: “To think that things that are completely impossible might happen, rather than understanding how things really are”, og er ofte associeret med Los Angeles.

Efter at have været i byen i en halv uges tid, begynder man at forstå hvorfor… Det er virkelig en helt anden verden end lille København i Danmark. Man lader sig nemt rive med og dermed hænge sin egen lykke op på materielle ting. Jeg kan slet ikke tælle på mine fingre, hvor mange gange jeg har trukket på smilebåndet, ved tanken om, at det kunne være såååå fantastisk med et kæmpe mansion i Beverly Hills i løbet af de her dage. I mit hoved lader jeg tankerne vandre til de store middagsarrangementer, som vi kunne afholde ved enhver lejlighed der måtte byde sig. Ligeledes kan jeg ikke lade være med at tænkte på, hvor lækkert det må være, at man stort set altid har solskin og en blå himmel.

Men jeg kan egentlig godt lide de fire årstider. Nej, jeg tror faktisk, at jeg elsker de fire årstider, og jeg ved med sikkerhed, at jeg ville savne dem, hvis de aldrig mere kom igen!

Efter en virkelig god og lang snak omkring La La Land og lykke, kom vi begge to frem til, at vi inderst inde godt ved, at det at eje et kæmpe mansion og en Ferrari ikke er definerende for, hvorvidt vi er lykkelig eller ulykkelig. Vi kom begge to til at tænke tilbage på vores sommerhustur med Christian og Emilie, hvor dagene gik med drinks, venskabelige konkurrencer i forskellige spil og ikke mindst hinandens selskab. Det at være omgivet af vores venner og familie er noget vi begge to værdsætter utrolig højt, og er bestemt noget der er med til at gøre os til lykkelige mennesker.

Med dette sagt, er alle mennesker jo ikke ens, og nogle vil sikkert kunne finde lykken i noget helt tredje. Jeg tror egentlig bare, at jeg prøver at komme frem til, at man nemt kan miste fokusset på, hvad der gør én selv lykkelig på den lange bane. Dermed må man nogle gange mærke efter eller have en god snak med sin bedre halvdel eller sin gode ven, hvorved man kan få bekræftet hvori ens egen lykke ligger.

Med disse ord, vil jeg lægge mig hen til Frederik på sengen og nyde det sidste af aftenen med lidt Netflix & Chill 😉

Hugs

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *