TRYING SOMETHING NEW

Good morning,

The last couple of days, I’ve been hit extremely hard by jetlag. After coming back home to Copenhagen, my sleep routine has been completely backwards. Due to that, I’ve been up basically every night and slept at weird times throughout the day.

Having been up while everyone else has been asleep, I’ve had time to pause and reflect a bit. For a while, it’s been hard for me to define exactly what the purpose of my my blog is, and what you as a reader can gain from following it. I’ve always been aware of what I wanted to pay forward to all of you myself but I have had a very difficult time putting pen to paper.

This is what I’ve arrived at:

“My blog is a platform which allows me to inspire you, who decide to tag along with me. Just like other blogs have been inspirational to me. I’m a very visual person myself, and a firm believer in the saying ‘a picture says a 1000 words’, as well as being able to trigger just as many emotions.
Therefore, my blog is a place where you can come to follow my journey through photos and supporting text and find inspiration for your own life. When you follow along here, it’s my goal and wish to spark a lust for adventure inside of you, empowering your will to travel the world and follow your destiny!”

As you can never be too inspired, and as we all obtain inspiration in different ways, I’ve decided to add something new to the blog. In the future, the tab ‘Interviews’ will throughout time be filled with small video clips, in which I interview young entrepreneurs whom are currently trying to live their dream – and hopefully they can also help inspire you to live yours!

Choose today to be the first day on your journey to achieve your goals.

// Godmorgen,

De seneste dage har jeg været rigtig hårdt ramt af jetlag! Efter vores hjemkomst har min døgnrytme været helt omvendt. Således har jeg været oppe hele natten og sovet på de mærkeligste tidspunkter.

At være oppe når alle andre sover, har givet mig mulighed for at gå lidt i tænkeboks. Jeg har længe haft svært ved at definere min blog meget præcist; hvad er min blog, og hvad kan man få ud af at følge den? Jeg har selvfølgelig hele tiden været klar over hvad jeg gerne vil give videre til mine læsere, men det har været svært at sætte ord på og få det skrevet klar og tydeligt ned på et papir.

Her er hvad jeg er kommet frem til:

“Min blog er et sted, hvor jeg kan inspirere jer som følger med. Ligesom andre blogge har inspireret mig. Jeg er et meget visuelt anlagt menneske, og er af den overbevisning at et billede kan sige mere end 1000 ord og fremkalde mindst ligeså mange følelser. Derfor er min blog et sted hvor du, gennem billeder med understøttende tekst kan få inspiration til dit eget liv. Når du følger med her, er mit mål og mit ønske at du selv skal få lyst til at rejse ud i verden og opleve alle de flotte steder verden har at byde på – at du skal få inspiration til din egen hverdag, og til at få dine egne drømme til at gå i opfyldelse!”

Da man aldrig kan få for meget inspiration, og da vi alle bliver inspireret på forskellig vis, har jeg valgt at tilføje noget nyt til bloggen. Fremover vil fanen “Interviews” blive fyldt ud med små videoklip, hvor jeg stiller spørgsmål til unge iværksættere, der er i gang med at udleve deres drømme – og forhåbentligt kan de også være med til at give dig inspiration til at udleve din.

Man kommer selv længere med sin egen drøm, ved at hjælpe andre med at udleve deres!

Vælg dagen i dag til at være den første dag på vej mod et mål i dit liv.

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *