LA – HOME AWAY FROM HOME

Since arriving home from the States, I’ve had a few people ask me on mail where we stayed in LA. Instead of writing several individual answers, I figured why not show you all some photos from Hotel Beverly Terrace.

When Frederik and I are traveling, we are both very keen on exploring the city we’re staying at. Due to that, we find it essential to stay near the points of interest we have – and with that in mind we decided to pick out a hotel located just on the border of West Hollywood and Beverly Hills. What we didn’t know beforehand was how amazing this location actually was, as we quickly discovered we lived right by 3rd Street and Rodeo drive, as well as some great hikes only 10 minutes away by car!

The hotel itself was also incredibly cozy. As the pictures show, we had the most delightful porch, which we had our morning coffee at just about every day. I think the place can best be described as a cozy-hotel with a Malibu vibe, due to the many plants, lit candles combined with the soft music playing in the speakers. Actually, it kind of reminds me of a wellness hotel, as being there just makes you slow down and relax as well as putting a smile on your lips.
However, despite having the lovely possibility to hang out and chill at the porch and rooftop terrace, we didn’t actually use it that much – instead, we had plans from the early morning throughout the day till late evening most days!

Thank you for yet another lovely and pleasant journey with you, Frederik – as long as you’re in good company, you are almost always guaranteed a great trip!

Hugs

// Efter min hjemkomst fra LA har jeg modtaget nogle mails i forhold til hvor vi boede. I stedet for at skrive en lang mail til hver enkelt, tænkte jeg derfor at vise lidt billeder fra Hotel Beverly Terrace.

Når vi rejser rundt, er både Frederik og jeg glade for at kunne gå rundt og opleve byen. Derfor er det essentielt, at vi bor centralt i forhold til det vi gerne vil se. Af denne grund valgte vi et hotel der lå midt imellem West Hollywood og Beverly Hills. Inden vi bookede hotel, var vi egentlig ikke bevidste om, hvilken fantastisk placering hotellet har, men i løbet af de første par dage gik det op for os, at vi boede op og ned ad 3rd. Street og Rodeo Dr, samtidig med at vi havde 10 minutters kørsel til diverse hiking stier.

Selve hotellet var simpelthen så hyggeligt! Som billederne viser, havde vi den dejligste terrasse, som blev benyttet hver morgen til at drikke vores morgenkaffe. Jeg tror bedst det kan beskrives som et hygge-hotel med en Malibu vibe, grundet de mange planter, levende lys om aftenen og den stille og blide musik i højtaleren. Faktisk minder det mig lidt om et wellness hotel, hvor man virkelig kommer ned i gear og får et smil på læben, når man træder indenfor. Trods mulighed for at slappe af på både gård- og tagterrassen, opholdte vi os egentlig ikke meget på hotellet. Sådan er det jo når man har planer fra morgen til aften!

Tak for endnu en dejlig rejse sammen med dig, Frederik – så længe at man befinder sig i et godt selskab, vil jeg påstå er man næsten altid garanteret en god rejse!

Knus

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *