MY TOP 7 BEAUTY ESSENTIALS

My Ametyst face roll – I put it in the freezer and then use it every morning. One tip I also use is, that I use the roll with a face serum. This way the serum goes further into the skin. You can buy it here.
// Min Ametyst ansigtsrulle – Denne ligger i min fryser inden den anvendes om morgenen. Et tip er, at køre den hen over ansigtet sammen med en ansigtsserum. På denne måde trænger serumen dybere ind i din hud. Du kan få den her.

Sometimes all you need is a red lip. These days I am into these two colours from MAC: satin twig A16 and cremesheen creme cup A83.
// Nogle dage er en rød læbestift alt hvad du behøver. I disse dage er jeg helt vild med følgende to farver fra MAC: satin twig A16 and cremesheen creme cup A83.

· · · · · · · · · · · · · ·

Through the years I have been through my fair share of mascaras. Finally I have found a mascara from SHISEIDO which I really like. It gives you a lot of length and a fair amount of volumen without making your lashes stick together. Mine is called BK901 black.
// Med årene har jeg efterhånden været en del mascara igennem. Endelig har jeg fundet en mascara fra SHISEIDO, som jeg er blevet rigtig glad for. Den giver masser af længde og tilpas med volumen, uden at ens vipper sætter sig sammen. Min hedder BK901 black.

If I look a little tired I also use a little powder (dark) and a little blush (A64 petal power) from MAC.
// På dage hvor jeg er ekstra træt anvender jeg også en smule pudder (dark) og blush (A64 petal power) fra MAC.

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *