FALL WEDDING

Good morning,
This weekend we are attending Frederiks brothers wedding – Watch pictures here –  . I love weddings and fortunately we are now at an age where more and more of our friends and family members are getting married. In my eyes a wedding is the perfect occasion to dress up and for the gentlemen to suit up. For this wedding I found a beautiful dress from Ralph Lauren. It has a simple shape and a flower print which I really like.

I hope you guys are adjusting to the cold weather a little better than I am. I feel like I am turning into an ice sculpture. Yesterday I also felt a little sick in my stomach. So, the last 24 hours I have been doing everything to stay warm and to drink a lot of tea. Today I woke up feeling fine again, so I am starting to think that I might have been eating pesto after its expiration date – Eww I know … but this should not prevent me from a great weekend.

I hope you all have a great weekend!
hugs

// Godmorgen,
I denne weekend skal vi til bryllup hos Frederiks bror – Se billeder her – . Jeg elsker bryllupper og heldigvis er vi nu i en alder, hvor flere og flere af vores venner og familiemedlemmer begynder at blive gift. I mine øjne er bryllupper den perfekte begivenhed til at klæde sig ekstra pænt på. Dette gælder selvfølgelig både for kvinder såvel som for mænd. Til dette bryllup har jeg fundet en flot kjole fra Ralph Lauren. Den har en meget simpel form og et mønster som gør, at den træder lidt mere i karakter.

Jeg håber, at I har tilpasset jer det kolde vejr lidt bedre end jeg har. Jeg føler efterhånden, at jeg er ved at blive til en isskulptur. Igår måtte jeg desværre også døje med kvalme, så de sidste 24 timer har jeg gjort alt hvad der står i min magt for at forblive varm i kroppen og ligeledes drikke en masse te. Idag vågnede jeg op og var helt på toppen igen, så jeg begynder at tro, at jeg måske har spist pesto der var for gammelt – Klamt, I know … Men dette skal ikke afholde mig fra en god weekend.

Jeg håber I får en dejlig weekend!
Knus

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *