DOES LOVE AND CREATIVITY GO HAND IN HAND?

     

   

Happy Tuesday,

I want to share a few pictures from Jonatan & Deniz’ wedding. It was so beautiful and filled with love. 

When you work really hard to make your dreams come true, you must also remember take the time to put yourself in surroundings that differ from your everyday life. 

It was a pleasure attending the wedding, and I enjoyed everything throughout the day – and lovely enough, it had filled my head with creativity and ideas when I went to bed.

So, if you are stuck in a situation or you need to be inspired, try to do something not related to work. In situations you least expect new ideas to put up in your head, they just might appear (which is why you should ALWAYS keep a note book close to you!). And what better place to be inspired than a wedding, where it is all about love and being in love.

Hugs

// Glædelig tirsdag,

Jeg tænkte, at jeg ville dele et par billeder af Jonatan og Deniz’ bryllup i lørdags. Hvilken utrolig smuk begivenhed, fyldt med kærlighed! 

Da hverdagen oftest består af hårdt arbejde for at få Frederiks og mine egne drømme til at gå i opfyldelse, er det rart når vi engang i mellem har mulighed for at foretage os noget helt andet. For os er det vigtigt at huske os selv på, at vi også skal omgive os med andet end arbejde. 

Denne dag nød jeg alt ved brylluppet, og den nat gik jeg i seng med en masse nye idéer som opstod lige før jeg faldt i søvn. 

Et tip til hvis du behøver ny inspiration eller du befinder dig i en situation, som du ikke rigtig kan se en ende på er at foretage dig noget der på ingen måder er relateret til dit arbejde. Min personlige erfaring med den metode har været virkelig god. 

De bedste ideer popper ofte op i dit hoved, når du mindst forventer det (medbring derfor ALTID en notesbog til at skrive ideer ned på!). Og hvilket bedre sted at blive inspireret, end et bryllup, hvor alt handler om kærlighed og forelskelse?

Knus

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *