SWEATER WEATHER

Good morning babes,

Count down towards Christmas has already begun, and the first Christmas decorations has already been put up in the apartment. Another cozy element of Christmas is getting the opportunity to wear knitted sweatshirts and woolen socks. I’ve grown very fond of my new sweatshirt from Zara, which can be bought here. So happy, that I had to do a small introductory dance with it in the living room!

On top of my Christmas spirit being on top, I’m also looking forward towards a great weekend. This evening offers wine and rice porridge (crucial Danish Christmas food!) together with a couple of friends. Tomorrow, Frederik and I will meet up with one of his friends (and my new friend :D). We’re going to head out to Carlsberg’s brewery and grab ourselves a few burgers and beers – so what more can you wish for?!

I hope you’ll have a great day and weekend too.
Hugs

//Godmorgen babes,

Count down til jul er allerede gået i gang,og årets første julepynt har allerede indtaget lejligheden. Endnu et hyggeligt element ved julen er muligheden for gå i varme striktrøjer og uldstrømper. Jeg er virkelig glad for min nye strik fra Zara, som kan købes her. Den blev derfor indviet med en lille “happy dance” i stuen.

Derudover ser jeg frem til at gå en dejlig weekend i møde. Aftenen byder på vin og risengrød sammen med et par venner. I morgen får vi besøg af Britt, som er Frederiks gamle veninde (og min nye :D). Vi har aftalt at spise burger og drikke øl på Carlsbergs ølbryggeri – so what more can you wish for?!

Håber i alle også får en dejlig dag og weekend.
Knus

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *