DON’T CRY OVER SPILT BEER

This Saturday, Britt, Frederik and I went to Carlsberg Museum in order to attend their beer tasting. On my part, it was kind of a mixed experience… Apart from the company, the climax of the trip was the burger we received at the Carlsberg restaurant.

To be fair, I’m not the biggest beer enthusiast in the world. But it was actually all of us who left the event with a kind of disappointed feeling. The Museum in itself was all fine, and the premises has a certain charm to them. However, the beer tasting itself only lasted 30 minutes – and can be described as short as us being thrown 3 beers at us, drink them as if they were shots, and then bring thrown out into the cold weather again.

We didn’t get a lot of history from the various beers either, why I’d advise you to just go buy 3 beers on your own and enjoy them with good company at home instead of going for the beer tasting.

At least we ended our day with a good coffee instead!

Hugs

// I Lørdags tog Britt, Frederik og jeg til ølsmagning på Carlsberg Museet. For mit vedkommende var det en lidt blandet oplevelse… Ud over selskabet var turens højdepunkt den burger vi fik på Carlsberg restauranten.

Nu vil jeg også lige fastslå, at jeg ikke er den største øl entusiast, men vi gik faktisk alle sammen ud med en lidt fesen fornemmelse. Museet var ganske fint og stedet i sig selv var også hyggeligt. Til gengæld varede ølsmagningen varede 30 minutter, og den mundede ud i, at vi fik kastet 3 øl i hovedet, bundede som var det shots og så var det ellers ud i kulden igen.

Der var heller ikke meget historie at hente på de forskellige øl, så jeg vil i stedet råde jer andre til at købe tre øl på egen hånd, og nyde dem i godt selskab derhjemme. 

Men sådan kan det jo gå. Vi endte heldigvis dagen med en god kaffe i stedet!

Knus

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *