JEG ER BLEVET FORLOVET

Jeg kan slet ikke forstå at jeg er forlovet! Sikke en følelse af lykke. At vide, at jeg skal tilbringe resten af livet med den person som betyder mest for mig. Hver gang jeg tænker på det, kommer jeg til at smile over hele femøren. D. 9 februar 2019 spurgte Frederik mig om jeg ville gifte mig med ham. Mange vil nok spørge, havde du forudset at han ville spørge? Dertil kan jeg svare, at jeg havde håbet på at Frederik og jeg engang skulle giftes, men jeg havde ikke set tegn på, at han ville spørge mig nu.

På vores 3 årsdag tog vi i sommerhus på Langø, hvor Frederiks familie har sommerhus og hvor Frederik har mange fantastiske minder. Vi ville bare slappe af og hygge os. Et par dage før fortalte Frederik mig, at han ville tage afsted dagen før (torsdag), og at jeg selv måtte tage fra København til Odense med tog om fredagen. Min første tanke var: “no way at du skal have bilen og jeg skal køre i tog” og jeg tror (læs: helt sikker på) at Frederik kunne mærke min irritation komme snigende. Min irritation blev ikke mindre, da jeg så ham smuglede sin Nintendo Switch ned i tasken… I samme øjeblik tænkte jeg, at mit selskab var blevet slået af en spillekonsol, hvilket ikke ligefrem hjalp på mit humør.

Torsdagen kom, og Frederik tog afsted. Hvad jeg ikke vidste var, at Frederik havde en frisørtid kl. 12 og havde taget sin Switch med, så han kunne sidde og spille i bilen, for at han ikke skulle komme tilbage til lejligheden og vække en mistanke hos mig med nyklippet hår. Kl. 17 tog han ind til hartmann’s for at hente min ring, som kun lige var blevet færdig. Stenen er fra Frederiks mormor og ringen har han selv valgt. Derfra kørte han direkte op til mine forældre + søster, for at fortælle dem om hans frieri. Frederik kan godt lide traditioner, og jeg tror han synes det er en fin symbolik, at involvere familien, uden at han direkte skulle spørge om lov.

Om fredagen gjorde jeg klar til at tage toget fra København til Odense, hvor Frederik skulle hente mig. I mellemtiden har Frederik og hans ven, Rune, købt alle mine yndlingsblosmter, min yndlings vin og champagne, sushi, min favorit slik og chips til weekenden.

Da jeg ankommer til Odense er Frederik i godt humør og vi hører lidt musik i bilen. Jeg kan godt fornemme at Frederik er i usædvanlig godt humør, men jeg tænker at han måske i forbindelse med vores årsdag vil invitere mig på Restaurant Rudolf Mathis, som hans familie er helt vilde med. Da vi ankommer til sommerhuset er vi fremme ved solnedgang og da jeg åbner døren er der blomster og stearinlys overalt. Imens Frederik har hentet mig, har Rune imidlertid tænkt alle lysene og er kørt lige idet vi er ankommet. Da jeg først ser hvor fint det er pyntet bliver jeg helt forvirret og uden ord. Da jeg har kigget lidt rundt og prøvet at samle mine tanker, starter en video med at afspille videoklip af alle vores rejser med hinanden og vores familier. Til hvert billede har Frederik skrevet noget tekst som jeg læser imens jeg fortsat er helt forvirret over hvad der er i gang med at ske. Tanken om, at Frederik er i gang med at fri har endnu ikke rigtig ramt mig og jeg ved derfor ikke helt rigtig hvad der er i gang med at ske. Til sidst i videoen står der, at jeg skal vende mig om… Idet jeg læser den sidste linje falder alle brikkerne på plads for mig, og jeg forstår pludselig hvad der er i færd med at ske.

Min umiddelbare reaktion er derfor at kigge op i loftet og sige det kan jeg ikke. Ikke fordi jeg ikke vil giftes med Frederik, fordi han er den eneste jeg vil giftes med, men fordi jeg ikke kan tro, at jeg har været så heldig og at dette øjeblik mest af alt minder og et eventyr. Da jeg endelig får vendt mig om, sidder Frederik på et knæ og begynder på sin tale. Jeg kan høre på hans stemme, at han er utrolig nervøs og at han også har følelserne udenpå tøjet ligesom mig. Til sidst i sin tale spørger han og jeg vil gifte mig med ham, og… I kender jo allerede mit svar 🙂

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *