AUGUST WEDDING WEEKEND

Det er med en lettelse, at Frederik og jeg kan se tilbage på vores helt fantastiske bryllup, som fandt sted d. 8. august 2020 på Hotel Vejlefjord. Vi har været længe om at planlægge vores store dag og vi har brugt meget energi på at skabe en dag som skulle være uforglemmelig for os og vores nære venner og familier. Derfor var det også frustrerende, at vi pludselig skulle forholde os til Covid-19. Aldrig har jeg holdt mig så opdateret omkring et emne… I månederne op til vores bryllup gik jeg ind for at tjekke Covid-19 status hver dag. Heldigvis kunne vi se at alt gik i den positive retning og at august skulle blive den perfekte bryllupsmåned.

Fredag d. 7 august tog vi mod Vejlefjord. Jeg havde mine 3 veninder med og Frederik havde sin best man med. I bilen blev vores bryllupsplayliste afspillet og der blev sunget med, så alle på motorvejen med garanti har troet, at der blev hængt en kat et sted i nærheden.

3 timers køretur senere, tørlagte stemmebånd og sultne maver ankom vi til Vejle midtby hvor vi besluttede os for at spise lidt frokost.

//It is with relief that Frederik and I can look back on our absolutely fantastic wedding, which took place on 8 August 2020 at Hotel Vejlefjord. We have been planning our big day for a long time and we have spent a lot of energy creating a day that should be unforgettable for us and our close friends and families. Therefore, it was also frustrating that we suddenly had to deal with Covid-19. Never have I stayed so up to date on a topic … In the months leading up to our wedding, I went in to check Covid-19 status every day. Fortunately, we could see that everything was going in the positive direction and that August was going to be the perfect wedding month.

Friday the 7th of August we went to Vejlefjord. I had my 3 girlfriends with me and Frederik had his best man with him. In the car, our wedding playlist was played and sung along, so everyone on the highway was guaranteed to think a cat was being hung somewhere nearby.

3 hours drive later, dry vocal cords and hungry stomachs, we arrived in Vejle city center where we decided to have some lunch.

Vi besluttede at tage afsted om fredagen for at gøre det til at weekendarrangement og for at nyde godt af Hotel Vejlefjords spa. Der er ikke noget som tager toppen af nervøsiteten, som er par timer i spa, godt selskab og lækker mad. Imens vi gik i opløsning var i spa’en, havde vi aftalt med Caitlyn fra Aeipathy studio, at hun skulle komme og pynte lokalet op med blomster og dekorationer. Hun har simpelthen gjort sådan et fantastisk stykke arbejde og skabt nogle magiske rammer for hele brylluppet.

Resten af indlægget kommer til at være billeder fra brylluppet

//We decided to leave on Friday to make it a weekend event and to enjoy Hotel Vejlefjord’s spa. There is nothing that takes the peak of nervousness as a few hours in the spa, good company and delicious food. While we were disintegrating in the spa, we had agreed with Caitlyn from Aeipathy studio that she should come and decorate the room with flowers and decorations. She has simply done such an amazing job and created some magical setting for the entire wedding.

The rest of the post is going to be pictures from the wedding

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *