SEE YOU SOON STOCKHOLM

Stockholm I’m coming for ya! Så er tiden snart kommet til, at jeg tager til Stockholm i nogle måneder (helt præcist 5 måneder) 🙂 Jeg elsker byen, og så er jeg så heldig, at min dejlige storebror, hans kæreste og hans to sønner bor der. Jeg tænker, at det er på tide, at give dem et bitte besøg, så det bliver dejligt at være lidt tæt på dem ! Grunden til, at jeg tager til Stockholm er, at jeg har fået min drømme praktikplads. Jeg har siden 2012 drømt om at arbejde der, så da jeg fik at vide, at jeg kunne komme i praktik i mit 5. semester tænkte jeg, at det ville være en oplagt mulighed. September sidste år tog jeg så til Stockholm for at lægge et uopfordrede besøg. Var lidt nervøs for at komme anmassende på uden at have meldt min ankomst, men man må jo tage nogle chancer i livet. Det har vist sig at være det hele værd, da jeg i Januar fik et opkald om, at jeg havde fået en praktikplads hos dem, jubiii !! Så er der snart kun én ting tilbage at sige.. Adios København – ses til December <3

Kærlighed fra mig

 

//Stockholm I’m coming for ya ! It is almost time for me to go to Stockholm for a couple of months (5 months to be exact) 🙂 I love the city, and I am fortunate to have my big brother, his girlfriend and his two kids located in the city. I think it is time to give them a little visit, why it will be nice to be a little closer to them for a while. The reason for my move to Stockholm is that I got my dream internship. Since 2012 I have been dreaming about being able to work there, and when I found out that I could intern at my 5th semester, I thought it could be a great opportunity for me to get some experience. Last year in September, I then decided to go to Stockholm to visit the company. I was a little nervous to just show up with me notifying my arrival, but you got to take some changes in life. And it turned out to be worth it when I got a call in January, saying that I got the internship, jubiii !! Soon there in only one thing left to say.. Adios Copenhagen – see you in December <3

Love from me

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *