NEW HOME

Yay – jeg er lige så glad som jeg ser ud på billedet! Jeg kan i dag fortælle, at Frederik og jeg har købt lejlighed sammen i København. Det er jo helt vildt ! Det er første gang, at jeg flytter sammen med en kæreste, og jeg kan slet ikke vente til d. 1. december. Jeg glæder mig virkelig til at starte hele processen med at male, indrette og skabe et fælles hjem. Lige nu er jeg i gang med at kigge efter en masse inspiration, så alt er klar til indflytningen 🙂 Lejligheden ligger på en dejlig og stille vej, hvor vi både har grøn natur og byliv omkring os. Det er næsten for godt til at være sandt. Ønsker ikke at bo med andre <3

Kender I nogle gode hjemmesider til inspiration?
Skriv gerne en kommentar om indretningstips og ideer og jeres personlige stil 🙂

Hugs

//Jubiii – currently I am as happy as I look ! Today I can tell you that Frederik and I bought an apartment in Copenhagen together. It is crazy. First time moving in with a boyfriend, ever ! I can’t wait until December 1st. I am looking forward to the painting and decorating process and making us a home together. Right now, I am looking for some inspiration so we can have a vision and a plan ready for December 1st 😀
The apartment is on a nice and quiet street, very central, both surrounded by nature and citylife. It is almost too good to be true. I can’t even wait, and I could not wish for anyone better to live with <3

What do you think about home decorating? Do you know any inspirational webpages? Please write a comment about decorating tips and tricks and about your personal style 🙂

Hugs

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *