ENDING ONE CHAPTER..

Det er næsten ikke til at tro, at i morgen er dagen hvorpå mit Stockholm eventyr ender. Jeg kan slet ikke beskrive, hvor meget de sidste 3 måneder har givet mig. Jeg er så evig taknemlig for min praktikplads, og de søde mennesker jeg har fået kendskab til i denne forbindelse. Det er dog ikke med sorg i sindet, at jeg i morgen drager tilbage mod København. Som ordsproget siger: ”Når én dør lukkes åbnes en ny”, og i morgen er for mig også starten på et nyt kapitel sammen med Frederik i vores fælles lejlighed. You gotta love Christmas ! 😀 Speaking of… Julestemningen er allerede ved at ramme mig, og den glæder jeg mig til at dele med jer her på bloggen.

Har I købt julegaver til jeres kære? Skulle I ikke have været ude i helt så god tid, kan I snart få nogle tips til at købe gode og personlige julegaver! Se blogindlæg her

Hav en dejlig dag !

// I can’t believe tomorrow is the day on which my Stockholm fairy tale takes to an end. I can’t begin to describe how much I have learned and experienced in the past 3 months. I am thankful for my internship, as well as the sweet and kind people I have met on this endeavor. However, going back to Copenhagen will not be with a frown on my face. As the saying goes: “When one door closes another door opens”, and tomorrow is also the beginning of a new chapter with Frederik in our shared apartment. You gotta love Christmas ! 😀 Speaking of… The christmas spirit is already sneaking up on me, and I look forward to sharing it with all of you here on the blog.

Did you already buy Christmas presents for your loved ones? In case you haven’t already done so, I will soon bring you some tips on how to buy not only good but personal christmas gifts! Find the blog post here

Have a great day!

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *