LA – FUN FUN FUN!

A quick update after an AMAZING day in Six Flags. Fun, fun and more fun – I never get too old for amusement parks and rollercoasters! We managed to spend the entire day with one wild rollercoaster after another. I love that Frederik is as crazy about amusement parks as myself – it makes the experience a bit more fun when we are going together. After a wild day of pain in the abdominal muscles of laughing (and maybe screaming), it’s time to relax and find another nice place where we can have some dinner and plan the next couple of days. If you have any good tips about what to do in California, please write it in the comments.

Huge hugs

// En hurtig opdatering efter en UTROLIG sjov dag i Six Flags. Sjov, sjov og endnu mere sjov – jeg bliver aldrig for gammel til forlystelsesparker og rutsjebaner! Vi har formået at tilbringe en hel dag med den ene vilde rutsjebane efter den anden. Jeg elsker, at Frederik er lige så vild med forlystelserne som mig selv – det gør ligesom oplevelsen lidt sjovere når vi er to. Efter en vild dag med ondt i mavemusklerne af at grine (og måske skrige) er det tid til at slappe lidt af, og finde endnu et lækkert sted, hvor vi kan spise lidt aftensmad og planlægge de næste par dage. Har du nogle gode ideer til, hvad man kan foretage sig i Californien, må du gerne skrive det i kommentaren.

Kæmpe knus

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *