GERANIUM

Frederik og jeg fejrede 2 måneders dag som gifte, Frederiks 27 års fødselsdag og køb af en ny lejlighed med en speciel middag på Geranium. Det var en helt fantastisk oplevelse som overgår alle spiseoplevelser vi begge to har haft hidtil. Vi blev placeret ved et bord i køkkenet, så vi kunne følge med hvordan maden blev tilberedt og pyntet til perfektion. Bordet var placeret for sig selv, så det føltes som om, at vi var de eneste på restauranten, hvilket kun gjorde oplevelsen mere intim og personlig.

//Frederik and I celebrated 2 months day as married, Frederik’s 27th birthday and the purchase of a new apartment with a special dinner at Geranium. It was an absolutely fantastic experience that surpasses all the dining experiences we have both had so far. We were placed at a table in the kitchen so we could follow how the food was prepared and decorated to perfection. The table was set to itself so it felt like we were the only ones at the restaurant, which only made the experience more intimate and personal.

Vi fik 17 retter inspireret af efteråret med vin til. Geranium har en vinmenu “Rare & Unique” til 16.000 kr. per. person, men ingen af os havde lyst til at få klippet dankortet, så der måtte vi pænt takke nej tak og efterspørge noget vin til meget, meget mindre penge. Til trods for at vinen hverken var rare eller unique, var den helt fantastisk og som aftenen skred frem, mærkede jeg da også procenterne. Jeg måtte lige give mig selv en lille pep-talk i spejlet på badeværelse, så jeg turde gå tilbage til vores bord uden af snuble på det også lidt glatte gulv.

//We got 17 dishes inspired by autumn with wine. Geranium has a wine menu “Rare & Unique” for DKK 16,000 per.person, but none of us wanted to get the Dankort cut, so there we had to nicely say no thank you and demand some wine for much, much less money. Despite the fact that the wine was neither nice nor unique, it was absolutely fantastic and as the evening progressed, I also felt the percentages. I just had to give myself a little pep talk in the bathroom mirror so I dared to go back to our table without stumbling on that also slightly slippery floor.

Aftenen fløj afsted og inden vi havde set os om, havde vi spist mad og drukket vin i over 4 timer.

//The evening flew by and before we knew it we had eaten food and drunk wine for over 4 hours.

Trods et underligt år 2020, må jeg nogle gange nive mig i armen for at være sikker på, at 2020 også har været året, som har givet mig nogle helt fantastiske oplevelser og været året, hvor flere af mine drømme er gået i opfyldelse. Det er sådan en aften som denne, hvor Frederik og jeg sidder og snakker om hvor heldige vi føler os og hvor taknemlige vi er for vores liv.

Hvad er det bedste der er sket for dig i 2020?

I hører snart fra mig igen – kram

//Despite a strange year 2020, I sometimes have to nibble on my arm to be sure that 2020 also has been the year that has given me some absolutely amazing experiences and been the year where several of my dreams have come true. It’s an evening like this, where Frederik and I sit and talk about how lucky we feel and how grateful we are for our lives.

What is the best thing that has happened to you in 2020?

You will soon hear from me again – hugs

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *